Masa Tenisi Çalıştayına Yalova Damgası - Son Dakika
Spor

Masa Tenisi Çalıştayına Yalova Damgası

Masa Tenisi Çalıştayına Yalova Damgası

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenleyeceği 5. Masa Tenisi Çalıştayında Yalova’yı Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Masa Tenisi İl Temsilcisi Feridun Toparlak, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Yalova Belediyespor masa tenisi antrenörleri Bayramali Yıldız, Kadri Kocacenk ve sporcular İbrahim Gündüz ile Umut Emre Başsan temsil edecek.

06.01.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun düzenleyeceği 5. Masa Tenisi Çalıştayında Yalova'yı Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Masa Tenisi İl Temsilcisi Feridun Toparlak, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Yalova Belediyespor masa tenisi antrenörleri Bayramali Yıldız, Kadri Kocacenk ve sporcular İbrahim Gündüz ile Umut Emre Başsan temsil edecek.

7-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya Lara'da bulunan ASKA Otel Lara Resort & Spa'da gerçekleştirilecek organizasyonda 2015 yılının en'leri de ödül alacak. Yalova'nın masa tenisinde önemli başarılar elde ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun düzenlediği 5. Masa Tenisi Çalıştayına Yalova adına katılacağız. Son dönemde artan başarımız federasyonumuz tarafından ödüllendirilecek. Bizlere büyük başarılar sağlayan antrenörlerimizi ve sporcularımızı cani gönülden kutluyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Masa Tenisi Çalıştayına Yalova Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement