Mersin İdman Yurdu, Karabük Engelini Uzatmalarda Geçti - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu, Karabük Engelini Uzatmalarda Geçti

Mersin İdman Yurdu, Karabük Engelini Uzatmalarda Geçti

Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Karabükspor'a konuk olan Mersin İdman Yurdu, normal süresi 2-2 biten maçın uzatma bölümlerinde bulduğu gollerle sahadan 4-2 galibiyetle ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

11.02.2015 16:58

KARABÜKSPOR GOLLE BAŞLADI: Karşılaşmanın henüz 2. dakikası oynanırken ceza sahasında topla buluşan Kumbela düzgün bir şutla topu ağlara gönderdi ve bu golle Karabükspor maça adeta 1-0 önde başladı.

MERSİN'İN YANITI GECİKMEDİ: Henüz 2. dakikada yediği golle büyük bir şok yaşayan Akdeniz ekibi, bu şoku üstünden çabuk attı. 3. dakikada ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Ricardo Pedriel yerden direk dibine sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-1.

AHMET İLHAN'DAN HARİKA GOL: Karşılıklı gollerle başlayan karşılaşma dengeli bir şekilde devam ederken 15. dakikada Ahmet İlhan sahneye çıktı. Milli futbolcu ceza sahası ön çizgisi hafif sol çağrazdan harika bir plase vuruşla topu ağlara gönderdi ve Karabükspor'u bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu, Karabük Engelini Uzatmalarda Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement