Muhabirin sorusuna öfkelenen Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, basın toplantısını terk etti - Son Dakika
Spor

Muhabirin sorusuna öfkelenen Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, basın toplantısını terk etti

Olympiakos yenilgisiyle Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe'de eleştiri okları Vitor Pereira'ya yöneltildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gergin anlar yaşandı. Portekizli hoca, oyun sistemiyle ilgili yöneltilen bir soruya çok sinirlenerek, daha fazla soru almak istemediğini belirtti ve toplantıyı bitirdi.

26.11.2021 10:23  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de Olympiakos'a 3-0 kaybeden Fenerbahçe, deplasmanda da rakibine 1-0 mağlup oldu. Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. maçında Fenerbahçe için serüven sona erdi. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Vitor Pereira'nın basın toplantısında gergin anlar yaşandı..

Muhabirin sorusuna çok sinirlenen Fenerbahçe'nin hocası Pereira, basın toplantısını terk etti

"HATASI MI VAR?"

Vitor Pereira, Szalai'nin yedekte beklemesi ve Tisserand'ın 4'lü stoperin merkezinde oynatılmasıyla ilgili yöneltilen soruya çok sinirlendi. Portekizli hoca, "Oyuncu hakkında bunu dememelisiniz. Oyunla ilgili konuşalım. Hatası mı var, golde bir şey mi yaptı? Maçı oyuncuyla açıklarsanız saygısızlık yaparsınız. Maçı anlatan Szalai ya da Tisserand değil" dedi.

Muhabirin sorusuna çok sinirlenen Fenerbahçe'nin hocası Pereira, basın toplantısını terk etti

"AYNI SİSTEME DÖNDÜNÜZ"

Hemen ardından başka bir muhabir, "Maçın sonunda yine 5'li defansa döndünüz. İlk yarıda sağ bekte Samuel arkasında çok oyuncu kaçırdı. Mert Hakan'dan ya da bir orta sahadan o bölgeye yardım görülmedi. İkinci yarıda oraya Ferdi'yi aldınız. Mağlubiyeti neye bağlıyorsunuz?" şeklinde soru yöneltti.

"ARKADAŞIM, SORUMLULUK BENİM"

Bu soruyla çılgına dönen Pereira, "Arkadaşım, arkadaşım... Tüm sorumluluk benim. Yenilen golün de sorumlusu benim. Oldu mu? Bitti, bitti! Tamam mı!" sözleriyle toplantıyı bitirdi.

Muhabirin sorusuna öfkelenen Fenerbahçe\'nin hocası Vitor Pereira, basın toplantısını terk etti

Son Dakika Spor Muhabirin sorusuna öfkelenen Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, basın toplantısını terk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sadullah Nas: herşey senin sorumluluğun değil ali koçun da var 35 3 Yanıtla

Advertisement