Nba Finalinde Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı! - Son Dakika
Spor

Nba Finalinde Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı!

Nba Finalinde Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı!

SPORVADİSİ.COM ÖZEL - NBA'de bu sezon Cleveland Cavaliers final serisinde 3-1 geriye düştükten sonra Lebron James önderliğinde seriyi eşitledi.

18.06.2016 02:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORVADİSİ.COM ÖZEL - NBA'de bu sezon Cleveland Cavaliers final serisinde 3-1 geriye düştükten sonra Lebron James önderliğinde seriyi eşitledi. NBA tarihinde 3-1 geriye düştükten sonra şampiyon olan takım bulunmazken 2 defa seri son maça kalmış ancak onlarda şampiyon olamamışlardı.

EN PAHALI BİLET 7500 TL İDİ

Golden State Warriors'un ev sahipliğinde Oracle Arena'da oynanacak sezonun son maçı için belirlenen bilet fiyatları şaşırtıcı düzeyde. Serinin ilk 6 maçında en ucuz bilet fiyatları 350 dolar, en pahalı VİP biletler ise en fazla 7500 dolar fiyatla satışa sunulmuştu.

EN PAHALI BİLET 14 BİN DOLAR

Şampiyonun belirleneceği son maçı yerinde takip etmek isteyen taraftarlar sahaya en uzak tribünden bilet almak isterlerse ödeyecekleri minimum fiyat 843 dolar yani ortalama 2.500 TL. Ancak ben maçı biraz daha yakından izlemek istiyorum diyorsanız en yakın tribün fiyatları 4.000-14.000 dolar arasında değişiyor. Bu fiyatlar pahalı gelebilir ancak VİP biletlerin fiyatını henüz öğrenmediniz.

VİP BİLET FİYATLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

Maçı en ön sıradan izlemek isteyen taraftarların ödemesi gereken en az miktar 15 bin dolar en fazla ise 214 bin dolar. Hayır yanlış okumadınız tam 214 bin dolar. Bu fiyat Türk Lirası olarak hesaplandığında 640 bin TL'ye denk geliyor. Bu koltuklarda kim oturuyor diye merak edenler varsa serinin 6. maçında bu koltukların 2 tanesi ünlü şarkıcı Beyonce ve eşi Jay Z'ye aitti.

VİP BİLETLER DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARIN

Lebron James ve Stephen Curry arasında ki son düelloyu izlemek, tüm sezonun sonunda kupanın sahibini yerinde öğrenmenin bedeli maalesef her bütçeye hitap etmiyor.

Final serisinin son maçı 20 Haziran Pazartesi günü TSİ ile 03: 00'da oynanacak ve TV 8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Nba Finalinde Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement