Orduspor'da Yeni Transferler Antrenmanda - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Yeni Transferler Antrenmanda

Orduspor\'da Yeni Transferler Antrenmanda

– ORDUSPOR'un Dinamo Kiev'den sezon sonuna kadar kiraladığı savunma oyuncusu Atanda Ayila Yussuf ve Aksihar Belediyespor'dan kiraladığı Anıl Taşdemir takıma katılarak çalışmalara başladı.orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper gözetimindeki...

31.01.2013 14:18

– ORDUSPOR'un Dinamo Kiev'den sezon sonuna kadar kiraladığı savunma oyuncusu Atanda Ayila Yussuf ve Aksihar Belediyespor'dan kiraladığı Anıl Taşdemir takıma katılarak çalışmalara başladı.

orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper gözetimindeki Orduspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Durugöl Tesisleri'nde devam etti. 15 dakikalık teknik toplantının ardından başlayan antrenman teknik taktik çalışmasıyla yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Antrenmanlara yeni transfer edilen Ayila Yussuf ve Anıl Taşdemir'de katılarak takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı geçen Hasan Kabze ve Bogdan Stancu'da yeniden takıma katılarak çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Hector Cuper, Gençlerbirliği maçının zor bir maç olacağını hatırlatarak eksiklikleri olan oyuncularını sık sık uyardı. Bu maçta 3 puan beklediklerini belirten Cuper, "Mutlaka bu maçı kazanmalıyız" dedi.

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Yeni Transferler Antrenmanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement