Orduspor- Kardemir D.ç Karabükspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Orduspor- Kardemir D.ç Karabükspor Maçının Ardından

Orduspor- Kardemir D.ç Karabükspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında sahasında Orduspor kendi sahasında Kardemir D.Ç Karabükspor'u 3-2 mağlup etti.

02.03.2013 20:29

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Orduspor kendi sahasında Kardemir D.Ç Karabükspor'u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, futbolcuların bu maçı kazanmak için çok çalıştığını ifade ederek, "Böyle bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum. İlk kırk dakika çok iyi oynadık. Keşke bir gol daha atsaydık. Biraz daha sakin oynayacaktık. Sakinlik hissedecektik. Ama bulamadık. Futbolda sakinlik ya da rahatlık hakkında bahsetmek zor. Çünkü bu durumlar çok zor oluşuyor. Saha içerisinde çok zor bir üç dakika yaşadık. O şekilde ilk yarı bitti. İkinci yarıya çıktığımızda oyuncularım benim istediğim tepkiyi verdiler. Çok inandılar, çok savaştılar, çok çalıştılar. Böyle bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum. İlk önce beraberlik istemek gerekiyordu. Sonra galibiyet geldi" dedi.

Orduspor'un kaptanı ve maçta iki gole imza atan Ali Çamdalı ise, sahada gerekeni yaptıklarını dile getirerek, "Bu maçı taraftar aldı. Hak ettiğimiz bir üç puanı aldığımızı düşünüyorum. 90 dakika boyunca iyi futbol sergiledik. 1-0'ı bulduktan sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Akabinde maç döndü. Tabii ki böyle devre arasına girmek takım için bir şok etkisi oluşturdu ama içerde gerçekten tüm arkadaşlarımız olumlu bir şekilde ikinci yarıya başlamamızı sağladı. Biz sahada gerekeni yaptık sadece. Bu maçı bugün taraftarlarımız aldı. 90 dakika inanılmaz bir atmosfer vardı. Maç öncesi olsun, maç içinde olsun bizi desteklediler. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Böyle taraftarla bu takımın çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Yeter ki onlar bize böyle inansın devam etsinler" şeklinde konuştu.

Orduspor'un savunma oyuncusu Miguel Garcia ise, "Bizim için çok önemli bir maçtı ya kazanacaktık, ya kazanacaktık" diyerek, "Baktığımızda ilk yarının büyük bir bölümünde biz çok daha iyi bir futbol oynadık. Ama bakarsanız pozisyonlarda girdik 3-4 sıfır olabilecekti maç. Ama 2-1 yenik geri döndük. 2-1'den sonra güzel bir dönüş yaptık. 3-2 ile maçı bitirdik ama bu 3-2'de özellikle bizi destekleyen Ordusporlu taraftarların etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum. Onların yardımıyla bizim için çok önemli olan üç puanı aldık" ifadelerini kullandı.

KARDEMİR D.Ç KARABÜKSPOR CEPHESİ

Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, maçın ilk yarısı da buldukları iki golün ardından ikinci yarıda yenilen iki gole üzüldüğünü dile getirerek, "Özellikle maçın ilk yarısında bulduğumuz iki golün ardından ikinci yarıda yediğimiz iki ucuz gole üzülüyorum. Yani pozisyon vermeden ikinci devrede galibiyeti koruyamadık. Önceki maçlara baktığımız zaman mücadele gücünden de memnunum. En azından yüreği yanan bir takım vardı. Soyunma odasında. Bu bize artı olarak dönecektir. İkinci devrede oyuncu değişikliklerinin ardından biraz atağa geçtik ama pek fazlada pozisyon bulamadık. Deplasmanda iki gol atıyorsanız bu kadar ucuz golleri yiyip mağlup olmamanız gerekiyor. O üzücü ama önceki maçalar oranla yapılan içerideki iyi niyetli mücadeleden memnunum. Orduspor da çok istedi iki tane yan toptan yediğimiz goller ile galip geldi tebrik ediyorum" dedi.

Oyuna sonradan dahil olan Karabüksporlu futbolcu Gökhan Ünal ise, maça iyi başlayamadıklarını aktararak, "Çabuk erken gol yedik. Orduspor 1-0'ı erken buldu. Ondan sonra biz 2-1'i bulduk ama bir türlü ikinci toplara sahip olamadığımız için bu 2-1'i koruyamadık. İkinci yarıya istediğimiz gibi başladık ama iki tane duran top, iki tane gol yedik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Yaptığımız hataları yapmamalıyız. Eğer ikinci dönen topları kontrol edemiyorsan her türlü baskıya hazırlıklı olmalısın. Biz bunu yaşadık. Önümüzdeki maçları düşünmemiz lazım. İnşallah bu hataları tekrarlamayız" açıklamasında bulundu.

Kardemir D.Ç. Karabüksporlu futbolcuYiğit İncedemir de maç ile ilgili olarak şunları kaydetti:

"İlk yarı bittiğinde soyunma odasına 2-1 galip dönmüştük. Neticesinde Ordu gibi deplasmanda eğer ikinci topları alamıyorsak, bu kadar basit yan toplardan gol yiyorsak tabii ki de mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu kadar basit gol yemememiz gerekiyor. İç sahalarda kazanamama stresimiz var. İnşallah haftaya Eskişehirspor'u yenip Karabükspor'u layık olduğu yere getireceğiz."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor- Kardemir D.ç Karabükspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement