Polis Haftası Kapsamında Didim'de Şöhretler Maçı - Son Dakika
Spor

Polis Haftası Kapsamında Didim'de Şöhretler Maçı

Polis Haftası Kapsamında Didim\'de Şöhretler Maçı

Aydın'ın Didim İlçesinde Polis Haftası kapsamında oynanan şöhretler maçında milli futbolcular Tanju Çolak ve Hami Mandıralı forma giydi.

10.04.2012 11:42

Aydın'ın Didim İlçesinde Polis Haftası kapsamında oynanan şöhretler maçında milli futbolcular Tanju Çolak ve Hami Mandıralı forma giydi. Eski Milli futbolcular ile ilçe protokolünün karşı karşıya geldiği maç 5-5 berabere sonuçlandı.

Didim Atatürk Stadı'nda oynanan maçta ilçe protokolü takımında Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak yer aldı. Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hikmet Şıktaşlılar ile polis memurlarının yer aldığı şöhretler takımı karşı karşıya geldi. Maçı Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Ege, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Kılıç ile çok sayıda Didimli sporsever

izledi.

Maç öncesinde basın mensuplarına toplu şekilde görüntü verilirken etkinlikle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan eski oyuncu Tanju Çolak, polis haftasının 167. yılını kutladığını belirterek, "Polisler dostumuz, güzel arkadaşlarımız. Uğur Bey'in ev sahipliğinde buradayız. Bu sebeple Polis Teşkilatımızın 167. yılını candan kutluyorum" dedi.

Trabzonspor'un efsanevi futbolcusu ve eski milli futbolcu Hami Mandıralı ise "Tüm organizasyonlarda ben varım, bugün bunun keyfini çıkarıyorum" diye konuştu.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ise "Gönüllerin kahramanları bize destek verdi" diyerek, "Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 167. yılında Kahramanlarımız yani gönüllerin kahramanları bize destek verdiler. Bunu unutmayacağız. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun, Tanju Çolak ve Hami Mandıralı'ya teşekkür plaketi ile hediyeler vermesinin ardından karşılaşma başladı.

Maçın ilk golü Tanju Çolak'tan gelirken ilk yarı ünlülerin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda karşılıklı atılan gollerle maç 5-5 berabere sonuçlandı.

"ŞAMPİYON GALATASARAY"

Maç sonunda gazetecilerin "Spor Toto Süper Final eşleşmeleri sonucunda şampiyon kim olur?" sorusunu yanıt veren Tanju Çolak, " Galatasaray'ın avantajı büyük. Galatasaray iyi oynuyor, iyi motive olmuşlar, olaya inanmışlar takım olmuşlar çok iyi çalışıyorlar. Galatasaray'da Fatih Terim farkı var. Kutlamak lazım bana göre şampiyonluğun en büyük adayı değil bana göre şampiyon belli o da Galatasaray'dır" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Polis Haftası Kapsamında Didim'de Şöhretler Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement