Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovic: "Oyuncularım iki farklı devrede iki farklı oyunla maçı kazanmasını bildi" Tofaş Başantrenörü Çakı: "İlk yarı çok güzel oynadık, ikinci yarı bunun tersini yaptık"

11.01.2014 19:30

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovic, Beko Basketbol Ligi'nde 85-68 galip ayrıldıkları Tofaş maçına ilişkin, oyuncularının iki farklı devrede iki farklı oyunla maçı kazanmasını bildiğini söyledi.

Zdovic, maçından ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk devre çekingen ikinci devre ise agresif oynayarak maçı kazandıklarını belirtti.

Zdovic, şunları kaydetti:

"Farklı kazandık ama maçın nasıl olduğunu gördünüz. Bu fark aslında gerçekçi değil, birçok problem yaşadık. Maçı iyi savunma sayesinde kazandık. İlk yarı tamamen savunma yapmadan oynadık ama en önemli çeyrekte çok iyi savunma yaptık. Oyuncularım iki farklı devrede iki farklı oyunla maçı kazanmasını bildi. Bazı oyuncularımız maçtan önce endişeli tavır takınıyor, bunlara güven aşılayacağız. Bu da maç kazanarak olacak."

Tofaş Başantrenörü Ahmet Çakı da ilk yarı oynadıkları oyunu ikinci yarı devam ettirmediklerini söyledi.

İlk ve ikinci yarıda farklı oynadıklarını ifade eden Çakı, "İlk yarı çok güzel oynadık, ikinci yarı bunun tersini yaptık.  Royal Halı Gaziantep, ikinci yarı oyunun kontrolünü ele geçirdi. İkinci yarı kendimizi yansıtamadık. Organizasyonu  yeteri kadar yapamadık. Artık ikinci yarıdaki maçlara bakacağız. Royal Halı Gaziantep çok iyi bir takım, çok kaliteli bir kadroya sahip, güzel oynadılar ve maçı kazandılar. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement