Potada maçın ardından - - Son Dakika
Spor

Potada maçın ardından -

Potada maçın ardından -

Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'a mağlup olan Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Alabildiğimiz galibiyetleri maksimuma çıkarmak istiyoruz.

29.03.2014 20:00

Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'a mağlup olan Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Alabildiğimiz galibiyetleri maksimuma çıkarmak istiyoruz. Kötü oynadığımız bir hafta, işimize bakacağız" dedi.

Ozan Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde böyle günler yaşayabileceklerini belirterek, "Play-off'a ne kadar üst sıradan girersek o kadar avantajlı. Alabildiğimiz galibiyetleri maksimuma çıkarmak istiyoruz. Kötü oynadığımız bir hafta, işimize bakacağız" diye konuştu.

Uşak Sportifli oyuncu Ogün Sevinç de ligden düşme tehlikesi bulunan Türk Telekom'un, kendilerinden daha fazla galibiyete ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, kalan maçları kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

-Türk Telekom cephesi

Türk Telekom Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise geçen yıldan bu yana başarı hikayesi yazdığını belirttiği Uşak Sportif ile Türk basketbolunun çok keyifli bir saha ve seyri çok hoş basketbol takımı kazandığı söyledi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Türk Telekom olarak, zor bir süreçten geçiyoruz. Kadro yapısı olarak hak etmediğimiz bir pozisyondayız. İyi oynayarak çok kaybettiğimiz maç oldu fakat bugün uzun zamandan beri ilk kez hem iyi oynadık hem de kazanmayı başardık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Kalan maçlarda kendimizi, ligin alt sıralarından güvenli bölgeye atmak istiyoruz. Özellikle maçın ikinci devresi, çok iyi mücadele ettik, ilk kez çok ciddi bir savunmayla maçı kazandık."

Türk Telekomlu oyuncu Ümit Sonkol da bu sezonun istedikleri gibi geçmediğini ama hiçbir zaman çalışmayı bırakmadıklarını anlatarak, bundan sonra galibiyetlerin arkasının geleceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada maçın ardından - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement