Psg Transfer Atağına Kalktı - Son Dakika
Spor

Psg Transfer Atağına Kalktı

Psg Transfer Atağına Kalktı

Ligue 1’in sonbahar şampiyonu Paris Saint Germain, ara transfer için atağa kalktı.

26.12.2013 18:56

Orta sahasını mutlaka güçlendirmek isteyen son şampiyon, bu kez Newcastle United'ın önemli oyuncusu Yohan Cabaye'ı renklerine katmak için harekete geçti. 2016 yılına kadar Newcastle'la sözleşmesi olan Cabaye için kulübünün 26 milyon euro bonservis ücreti talep etmesi, Paris cephesinde şaşkınlık yarattı. Cabaye'ı daha uygun bir fiyata almayı planlayan Paris Saint Germain yönetiminin bu ücreti ödeyip ödememe arasında gidip geldiği ve kararını teknik direktörleri Laurent Blanc'ın vereceği rapor doğrultusunda alacakları basında yer aldı.

Yohan Cabaye'ı yazın kadrosuna katmak isteyen Arsenal, oyuncu için 13 milyon euro ödemeyi kabul etmiş fakat Newcastle United futbolcusunu satmama kararı almıştı. Lider Liverpool'un 6 puan gerisinde olan Newcastle'ın 26 milyon euroluk bonservis bedelinin ödenmesi halinde oyuncuyu serbest bırakması bekleniyor.

Bu sezon Premier League'de 15 maça çıkıp 4 gol atan Yohan Cabaye, Fransa Milli Takımı ile de çıktığı 26 maçta 2 gol attı. 27 yaşındaki oyuncu orta sahada bir çok görevi yerine getirebilme yetisine sahip.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Psg Transfer Atağına Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement