PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Sanica Boru Elazığspor'un savunma oyuncusu Adem Alkaşi ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

13.01.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Sanica Boru Elazığspor'un savunma oyuncusu Adem Alkaşi ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde Balıkesirspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Kayabaşı'nı kadrosuna katan Boluspor, ikinci transferini savunmaya yaptı. Transfer komitesi, Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor'un savunma oyuncusu Adem Alkaşi ile anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Yardımcısı Kaan Semercioğlu, Basın Medya ve Taraftar Sorumlusu Erkan Bektaş, yeni transfer Adem Alkaşi ve basın mensupları katıldı. Tecrübeli bir savunmacıyı kadrosuna kattıklarını söyleyen Asbaşkan Cüneyt Koparan, "Boluspor'da transfer hızla sürüyor. Mustafa Kayabaşı'nın ardından Adem Alkaşi ile anlaştık. Kendisini zaten hepimiz tanıyoruz. Bize faydalı olacağını düşünerek ailemize kattık. İnşallah takıma faydalı olur" dedi.

Yeni transfer Adem Alkaşi de köklü bir camiaya geldiğini söyleyerek, "Boluspor'u yıllardır takip ediyorum. Zaman zaman rakip olarak karşılaştım. Bundan sonra Boluspor için mücadele edeceğim. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tecrübeli savunma oyuncusu Adem Alkaşi, kırmızı beyazlı kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak objektiflere poz verdi. - BOLU

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement