Real'i sırtlayan Benzema'nın yükselişinde Ronaldo detayı! Aynı formülü uygulayarak vücudunu geliştirdi - Son Dakika
Spor

Real'i sırtlayan Benzema'nın yükselişinde Ronaldo detayı! Aynı formülü uygulayarak vücudunu geliştirdi

34 yaşındaki Fransız gol makinesi Karim Benzema, geçtiğimiz yıl Real Madrid'in yerel ve uluslararası arenada elde ettiği başarılarda aslan paya sahip isim oldu. Benzema'nın bu başarısında ise dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Fransız yıldız, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun her sezon kaslarından 1 kilo vererek esneme taktiği uyguladığı yöntemle futboluna da pozitif etkide bulundu.

20.07.2022 18:59  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem sıkça eleştirilen Karim Benzema, bu sezon gösterdiği performansla övgülerin odak noktasında yer aldı. Ronaldo'nun ayrılığının ardından sırasıyla 30, 27 ve 30 gollük sezonlar geçiren Fransız forvet, geçtiğimiz sezon ise bu rakamı 44'e yükselterek Real Madrid kariyerinde büyük bir sükse yaptı.

RONALDO FORMÜLÜ

NTV Spor'un El Debate'den aktardığı habere göre,Benzema'nın başarısının arkasında Cristiano Ronaldo'nun kullandığı taktiğin aynısı yer alıyor. Karim Benzema aynı Portekizli süper yıldız gibi, her yıl kaslarından 1 kilo verme taktiğini kullanıyor. Fransız forvet bu sayede giderek daha elastik bir vücuda sahip oldu. 34 yaşındaki forvetin bu konuda peşinden gittiği Cristiano Ronaldo, bugün Benzema ile takım arkadaşı olduğu döneme göre 5 kilo daha az ağırlığa sahip.

Benzema'nın performansı onun sayesinde arttı! Ronaldo'nun gizli formülüyle zirveye ulaştı
Real\'i sırtlayan Benzema\'nın yükselişinde Ronaldo detayı! Aynı formülü uygulayarak vücudunu geliştirdi

Son Dakika Spor Real'i sırtlayan Benzema'nın yükselişinde Ronaldo detayı! Aynı formülü uygulayarak vücudunu geliştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement