Rusya Bedava Hocayla Euro 2016'ya Gidiyor - Son Dakika
Spor

Rusya Bedava Hocayla Euro 2016'ya Gidiyor

Rusya Bedava Hocayla Euro 2016\'ya Gidiyor

Fabio Capello ile yollarını ayıran Rusya, ücretsiz olarak teknik direktörlüğe gelen Leonid Slutsky ile 4'te 4 yapıp finallere kaldı.

13.10.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euro 2016 Elemeleri G Grubu'nda Rusya ile Karadağ karşı karşıya geldi. Rusya ilk yarıda Kuzmin ve Kokorin (pen) ile bulduğu gollerle müsabakayı 2-0 kazanarak 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılmayı başardı.

KARADAĞ TEK POZİSYON ÜRETTİ

90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde bulunduran Rusya ilk yarıyı 33'te Kuzmin ve 37'de Kokorin (pen) ile bulduğu gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda biraz daha kontrollü oynayan Rusya bulduğu pozisyonlarda son vuruşlarda başarılı olamadı. Karadağ ise karşılaşma boyunca sadece duran toptan 1 pozisyon üretebildi.

SLUTSKY iLE 4'TE 4 YAPTILAR

Fabio Capello ile yollarını ayıran Rusya, CSKA Moskova'nın hocası Leonid Slutsky'nin hocasını ücretsiz olarak gruptaki son 4 maçta takımını başına geçirdi. Slutsky yönetiminde Rus Milli takımı 4'te 4 yaparak Euro 2016 vizesini aldı. Yıllık 7 milyon Euro maaş alan Fabio Capello ise 6 maçta sadece 2 galibiyet (1'i hükmen) alabilmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rusya Bedava Hocayla Euro 2016'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Zeki iskefyeli : Helal olsun sana hoca 66 0 Yanıtla
  • sivaslı: bizim milliyetçilikte vatanperverlikte mangalda kül komayan fatih yıllık kaç alıyor 4 milyon mu 12 trilyon bedava yapmasın ama arkadaş bu kadar da olmaz ya rezillik resmen 11 3 Yanıtla
  • Yhytrn: Al sana Ada'm gibi milli teknik bizimkiler gibi değil 13 0 Yanıtla
  • anla sana aaaa: zaten milli takım da görev yapmak futbolcular gibi kazanılan prım dahılınde olmalı yanı garanti para ıle mıllı takım yonetılmez mıllı duygu olmaz 11 0 Yanıtla

Advertisement