Samsun'da 5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali Başladı - Son Dakika
Spor

Samsun'da 5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali Başladı

Samsun\'da 5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali Başladı

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen 5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali başladı. Bafra Belediyesi tarafından organize edilen festivalde katılımcılar çadırlarıyla kamp alanını doldurdu. Belediye Başkanı Hamit Kılıç, festival alanını ziyaret ederek sporcular ve katılımcılarla ilgilendi. Festivalin ilk gününde kayıt ve kamp yerleşim işlemleri gerçekleştirildi. Başkan Kılıç, festivalin Bafra'nın kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerini tanıtmada önemli bir rol oynadığını belirtti ve misafirlere iyi eğlenceler diledi.

26.07.2023 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde 5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali başladı.

Bafra Belediyesi tarafından, Kapıkaya ve Asarkale mahallelerinde düzenlenen festivale katılanlar, çadırlarıyla kamp alanını doldurdu.

İlçenin belediye başkanı Hamit Kılıç, festival alanına geçerek incelemelerde bulundu ve gelen sporcu ile katılımcılarla ilgilendi.

Bafra'da 26-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festivalin ilk gününde kayıt ve kamp yerleşim işlemleri yapıldı.

Belediye Başkanı Kılıç, yaptığı açıklamada, festivalin Bafra'nın kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasında önemli bir paya sahip olduğunu kaydetti.

Aylardır büyük bir özveri ve azimle çalışmaları sürdürdükleri ana geldiklerini belirten Kılıç, "Burada vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bu festivalimizin daim olmasını diliyor, bütün misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsun'da 5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement