Samsunspor'da Hedef 5'te 5 - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Hedef 5'te 5

Samsunspor\'da Hedef 5\'te 5

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Biz bundan sonraki oynayacağımız 5 maça da talibiz" dedi.

06.03.2012 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Biz bundan sonraki oynayacağımız 5 maça da talibiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor, geçen hafta deplasmanda Antalyaspor karşısında aldığı galibiyet ile yeniden lige dönerek umutlarını artırdı. Bu hafta evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da galibiyetin ardından futbolcuların moralleri yeniden düzeldi.

Antalyaspor galibiyetinin yeniden lige dönmelerine sebep olduğunu söyleyen teknik direktör Mesut Bakkal, "Çok zor bir dönemde, Bursaspor mağlubiyetinden sonraki Antalyaspor maçı bizim tekrar lige dönüşümüzün maçıydı. Olmazsa olmazdı, kazanmamız gereken bir maçtı. Çok iyi bir takım oyunuyla bu maçı çok şükür kazasız belasız atlattık. Tüm oyuncularımı bu performanslarından dolayı da kutluyorum. İnanılmaz bir takım oyunuyla disiplinli oynadık, kazandık" diye konuştu.

Bu hafta Gaziantepspor karşısında da mutlaka kazanmak istediklerini belirten Mesut Bakkal, "Şimdi olmazsa olmaz maçlarımızdan birisi de Gaziantepspor maçı. Uğur'un bir sakatlığı var, Antalya'da antrenmanda sakatlanmıştı. Başka bir eksiğimiz yok. Bu maçın öneminin takım halinde bilincindeyiz. Taraftarımızın desteği ile içerideki bu maçı kazanıp bir daha umut tazelemek istiyoruz. Önümüzü daha iyi görmemiz için Gaziantepspor maçı bizim için önemli bir maç, kazanmamız gereken bir maç. Antalyaspor galibiyeti

bizim için moral oldu, oyuncularım Antalyaspor maçında kendilerine yakışanı nasıl yaptılarsa, Gaziantepspor maçında da yapacaklarına inanıyorum. Üst üste galibiyetler alıp biraz daha ligde yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ligin geri kalan kısmında oynayacakları 5 maçın hepsine talip olduklarını söyleyen Bakkal, şu ifadeleri kullandı:

"İçeride oynayacağımız 3 maçı kazanmamız lazım. Biz yendik, herkes yeniyor. Bize yetecek puanları almamız gerekiyor. Bir üstümüzdeki takım ile aramızdaki puan farkımız açık olmasına rağmen yakalayacak maçlarımız var. Biz bundan sonraki 5 maça da talibiz. Bu sonuç bizi nereye götürür bilmiyorum ama, 5 maçı da kazanmak için oynayacağız." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Hedef 5'te 5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement