Samsunspor'da Manisaspor Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Manisaspor Hazırlıkları

Samsunspor\'da Manisaspor Hazırlıkları

Samsunspor, pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağı zorlu Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

29.03.2013 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor, pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağı zorlu Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde saat 16.00'da başlayan idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı süren Ozan dışında tüm futbolcular katıldı. Düz koşu ile başlayan idman yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu. Teknik Direktör Besim Durmuş, oyuncularına sadece Manisaspor'u düşünmeleri konusunda uyardı. İdmanda futbolcuların hırslı ve neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

KALECİ SONER'E SÜRPRİZ YAŞ GÜNÜ

Samsunspor'un başarılı file bekçisi Soner Şahin, 32 yaşına girdi. İdman bitiminde Soner'e arkadaşları sürpriz yaş günü hazırladı. Kırmızı-beyaz renklerden oluşan yaş pastayı arkadaşlarının alkışları arasında kesen Soner Şahin, "Benim için büyük sürpriz oldu. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu anı hiç unutmayacağım" dedi. Soner yaş günü pastasını kendi elleriyle arkadaşlarına ikram ederken, kaptan Turgay Gölbaşı Soner'e pastayı yedirirken, "Pastayı ye ama sakın pazar günü gol yeme" diyerek takıldı. Soner'i, idmanı izleyen CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan da kutladı.

MİLLETVEKİLİ KALKAVAN İDMANDA

CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Samsunspor'un idmanını izledi. Altyapıdan Sorumlu İkinci Başkan Mehmet Bank ve Savaş Özkaya ile birlikte idmanı izleyen İhsan Kalkavan, pazar günü oynanacak maçla ilgili Başkan Emin Kar ve teknik ekibe başarı dileklerinde de bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Manisaspor Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement