Schweinsteiger: Giggs Gibiyim, Totti Gibiyim... - Son Dakika
Spor

Schweinsteiger: Giggs Gibiyim, Totti Gibiyim...

Schweinsteiger: Giggs Gibiyim, Totti Gibiyim...

Bayern Münih'in tecrübeli orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger, kendisini kulüplerinin ikonik isimleri Giggs ve Totti'yi benzetti.

25.03.2014 22:00

Bayern Münih'te uzun yıllardır forma giyen ve taraftarların da sevgililerinden biri olan Bastian Schweinsteiger, 2002'den bu yana formasını giydiği Bayern'de mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Şu ana kadar 6 defa Bundesliga şampiyonluğu yaşayan 29 yaşındaki orta saha France Football'a verdiği demeçte "Francesco Totti ve Ryan Giggs ile kıyaslanabilir miyim? Kesinliklikle! Onlar inanılmaz oyuncular. 40 yaşında bile inanılmaz top oynayan bir Giggs var. Hala üst düzey bir oyuncu. Totti de aynı seviyede ve yaşını dinlemiyor." dedi.

Daha önce kulüpten ayrılmanın eşiğinden döndüğünü de ifade eden Schweini, "Bayern'in bir parçası olduğum için çok mutluyum ve gururluyum. Bir kaç defa ayrılığın eşiğinden döndüm, ancak sonuçta son kararı kalbim verdi ve burada kaldım. Kariyerimi burada noktalar mıyım bilemiyorum. Gelecek hakkında konuşmak imkansız ve sürprizler olabilir. Önümde hala futbol oynayacak yıllar var." ifadelerini kullandı.

Bundesliga'da şampiyonluğu garantilemenin eşiğinde olan Bayern, Şampiyonlar Ligi tarihinde de bir ilke imza atarak kupayı iki defa üst üste kazanmak istiyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Schweinsteiger: Giggs Gibiyim, Totti Gibiyim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement