Sinan Kaloğlu: "Kazanmamız gerekiyordu" - Son Dakika
Spor

Sinan Kaloğlu: "Kazanmamız gerekiyordu"

- Sinan Kaloğlu: "Kazanmamız gerekiyordu" Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, iç sahada 1-1 berabere kaldıkları Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maç oynadıkları belirterek, ön bölgede daha becerikli olmaları gerektiğini söyledi.

22.10.2022 18:35  Güncelleme: 18:51

- Sinan Kaloğlu: "Kazanmamız gerekiyordu"

İZMİR - Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, iç sahada 1-1 berabere kaldıkları Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maç oynadıkları belirterek, ön bölgede daha becerikli olmaları gerektiğini söyledi. Kaloğlu, Altay taraftarına da teşekkür ederek, "Biz onlarla güçlüyüz" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Altay, konuk ettiğin Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, değerlendirmelerde bulundu. Sinan Kaloğlu, "Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Nitekim de bireysel hatadan yediğimiz gole kadar oyun olarak çok güzel şeyler yaptık. Pozisyonlarımız da vardı. Biraz daha becerili olabilseydik çok farklı bir maç olabilirdi. Golü yedikten sonra biraz demoralize olduk, kolay değil. Devre arasında yaptığımız değişikliklerle oyuna biraz daha ağırlığımızı koyduk. Pes etmedik. En önemli detay bu. Biz Altay Spor Kulübü olarak pes etmiyoruz. Biraz daha becerikli olmamız gerekiyor. Yine de golü bulduk. Maalesef iyi durumdayken Tolga'nın sakatlığı bizim için üzücü oldu. Oyuna sonradan giren genç oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. 1 puanı aldık, kazanmamız gerekiyordu. Bu konuda üzgünüz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ön bölgede daha becerikli olmamız gerekiyor. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Biz onlarla güçlüyüz. İnşallah sezonu iyi yerde bitireceğiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Sakaryaspor maçına iyi hazırlanıp kazanmaya gideceğiz" dedi.

Sinan Kaloğlu: "Kazanmamız gerekiyordu"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sinan Kaloğlu: 'Kazanmamız gerekiyordu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement