Sivas Yerel Kanalında Programcılar, Canlı Yayına Polis Kıyafetiyle Çıktı - Son Dakika
Spor

Sivas Yerel Kanalında Programcılar, Canlı Yayına Polis Kıyafetiyle Çıktı

Sivas Yerel Kanalında Programcılar, Canlı Yayına Polis Kıyafetiyle Çıktı

Sivas Radyo Televizyonu sunucusu Ali Yavuz, Beşiktaş saldırısı nedeniyle canlı yayına polis kıyafetiyle çıktı.

13.12.2016 01:35  Güncelleme: 11:58

Kentte yayın yapan Sivas Radyo Televizyonu (SRT), Vizyon 58 ve Kanal 58 televizyonlarının spor programı sunucuları ile bazı program konukları, Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından gerçekleştirilen bombalı saldırıda 36 polis ve 8 sivil olmak üzere 44 kişinin hayatını kaybetmesine tepki gösterdi.

SALDIRIYI KINADILAR

Polise destek olmak için yayına çevik kuvvet polislerinin üniformasıyla çıkan program sunucuları ve konuklar, bombalı saldırıyı kınayarak şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi. SRT'de yayınlanan Spor Günlüğü programının sunucusu Ali Yavuz şu ifadeleri kullandı:

"GÖNÜLLERİMİZ YANDI"

"Bu programda futbol konuşmak, golleri anlatmak pekte hoş olmayacak. Çünkü Beşiktaş-Bursa maçının ardından gönüllerimiz yandı. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Bu olaya karışan terörist grupları Allah kahretsin. Söylenecek çok ağır kelimeler var ama bu kelimeleri sarf etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama metaneti elden bırakmadan, bu ülkeyi bir kaç çapulcuya bırakmayacağımızın da bilinmesini istiyorum."

"POLİSİMİZE, ASKERİMİZE DÜNDEN DAHA ÇOK BAĞLIYIZ"

Futbol analiz programının sunucusu Abdullah Yiğit ise, 2 gün önce yaşanan saldırının anısına bugün şanlı polisimizin üniformasıyla karşınızdayız. Burada mesajımız çok açık, biz polisimizin yanındayız, devletimizin yanındayız, biz ay yıldızlı bayrağımızın yanındayız. Biz polisimize, askerimize dünden daha çok bağlıyız. dedi.

Spor aktif programının sunucu Mustafa Ateş de, programa çok üzgün çıktıklarını belirterek, İçimiz kan ağlıyor. Ama bu hainlere, Türkiye düşmanlarına karşı dimdik duracağız. Birlikte olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu saldırı son olur. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivas Yerel Kanalında Programcılar, Canlı Yayına Polis Kıyafetiyle Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement