Bizim çocuklar baş aşağı gidiyor! Lille, Brest duvarını aşamadı - Son Dakika
Spor

Bizim çocuklar baş aşağı gidiyor! Lille, Brest duvarını aşamadı

Fransa Ligue 1'in 11. haftasında Lille, evinde Brest ile 1-1 berabere kaldı. Milli futbolcularımız Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın ilk 11'de başladığı karşılaşmada Lille 1 puan alarak 9. sırada kaldı.

24.10.2021 00:29  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligue 1'in 11. haftasında Lille, evinde Brest ile karşı karşıya geldi. Pierre-Mauroy Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

BURAK YILMAZ, 77 DAKİKA SAHADA KALDI

Lille, 19. dakikada Fonte'nin asistinde David'in golüyle öne geçerken 32. dakikada Faivre Brest'e beraberliği getirdi. Lille'de milli oyuncularımızdan Zeki Çelik ilk 11'de başladığı maçta 90 dakika sahada kalırken, Burak Yılmaz 77. dakikada yerini Ikone'ye bıraktı. Yusuf Yazıcı ise karşılaşmada süre alamadı. Bu sonucun ardından üst üste 2 maçta 5 puan kaybeden Lille, 15 puanla 9. sırada kaldı. Henüz galibiyeti olmayan Brest ise 6 beraberlikle 6 puana yükseldi.

Bizim çocuklar baş aşağı gidiyor! Lille, Brest duvarını aşamadı

Son Dakika Spor Bizim çocuklar baş aşağı gidiyor! Lille, Brest duvarını aşamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MERT SANCAK: herşeyi anladım da burak efendi sahadan çıkarken neden sallana sallana çıktı onu anlamadım.zannedersin brest oyuncusu. bu maçtanda pis kokular geliyor.ligde 8. sıradaki takım bu kada kolay bir şekilde 18. takımla berabere kalmaz.amaç milleti patlatmak galiba. 1 1 Yanıtla
  • Yılmaz Sezgin: Yusuf Yazıcı'yı da de moralize ediyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement