Menemenspor kahroldu - Son Dakika
Spor

Menemenspor kahroldu

Menemenspor kahroldu

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde 3-2 kazandığı Yılport Samsunspor maçının ardından Beypiliç Boluspor deplasmanına çıkan Nasadoge Menemenspor son dakikada yediği gole kahroldu.

24.10.2021 12:09  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde 3-2 kazandığı Yılport Samsunspor maçının ardından Beypiliç Boluspor deplasmanına çıkan Nasadoge Menemenspor son dakikada yediği gole kahroldu. Boluspor deplasmanından 1-0 mağlup dönen sarı-lacivertlilerde teknik direktör Cenk Laleci, "Samsunspor galibiyetinin anlam kazanmasını istiyorduk. Boluspor deplasmanında iyi mücadele ettik. Hedefimiz puan ya da puanlar almaktı. Bu amacımıza da çok yaklaşmıştık. Maçın 89'uncu dakikasında yediğimiz gol bizi çok üzdü. Ancak umutlarımızı kaybetmeyeceğiz, mücadelemiz devam edecek" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Yeni Buca Stadı'nda Karşıyaka'yı ağırlayacak Menemenspor gelecek haftayı bay takım olarak geçirecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Menemenspor kahroldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement