Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Diyarbakırspor'un Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Kocaelispor maçı için taraftar harekete geçti.

10.03.2012 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Diyarbakırspor'un Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Kocaelispor maçı için taraftar harekete geçti.

Ligde 14 puanla düşme hattının bir basamak üstünde bulunan Diyarbakırspor'un bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçı için taraftarlar seferberlik ilan etti.

Dernek Başkanı Ramazan Tugay, Çorumspor ve Tokatspor ile amansız bir yarış içerisinde olduklarını belirterek, bu saatten sonra bu tür hayati maçlarda kaybedilecek 1 puanın bile kendilerini zora sokacağı açıklaması yaparak, taraftarları maçı izlemeye davet etti.

Ligde artık bir puanın bile hesabının yapıldığını vurgulayan Ramazan Tugay, "Öyle kritik haftalar başladı ki, artık bundan sonra bazı takımların maç sonuçlarına bakmayacak şekilde kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. Yoksa ligin sonunda bir anda kendimizi 3. ligde bulabiliriz. Buradan tüm Diyarbakır halkına sesleniyorum, pazar günü mutlaka tribüne gelin ve takımınıza sahip çıkın. Maça gelmeyen taraftarın felsefe yapma veya konuşma hakkı olmaz. Bu pazar günü Kocaelispor'u evine puansız göndereceğiz.

Onları mutlaka dost bir şekilde ağırlayacağız ama kendi evimizde 3 puan bizim olacak" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement