Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gölbaşıspor Yönetimi basınla bir araya gelerek, birçok konuya açıklık getirdi.

08.08.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gölbaşı spor Yönetimi basınla bir araya gelerek, birçok konuya açıklık getirdi.

Gölbaşıspor Kulüp Başkanı Erkan Özbey, Onursal Başkan Çağatay, yönetim kurulu üyesi Hürriyet Ergezer ve diğer yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk sözü alan başkan Özbey "Hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklarından korumak ve spora yönlendirmektir" ifadesini kullandı.

Gölbaşıspor Kulüp Başkanı Özbey, sadece bir kere isim değiştirdiklerini belirterek, "Ben Pursaklarspor iken bu kulübü satın aldım. Daha sonra da Kızılcahamamspor olarak adını değiştirdim. Kulübü de satmayı düşünmüyorum. Bizim işimiz futbol. Biz futbol üzerinden kazanıyoruz. Babamızın hayrına Gölbaşı'na gelmedik. Gölbaşı'nda spor yapacak, futbol oynanacak olanak ve tesisler mevcut. Kulüp olarak hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklarından korumak ve spora yönlendirmektir. Gölbaşıspor 3-5 sene içerisinde ciddi bir platforma oluşturabilir, hatta Süper Lig'de bile mücadele edebilir. Gölbaşı Spor bu ilçeye mal olmuş bir takım. İsteseydik bu takıma kendi ismimizi bile koyardık ama biz Gölbaşıspor ismini verdik. Bizim belediye sporla kulvarlarımız farklı. Sonuçta biz biriz. Belediyespor ve Gölbaşıspor diye ayırmak yanlış olur. Gölbaşıspor, Belediyesporun amatör futbolcuları için bir hedeftir. Kulübümüzün belli başlı ciddi giderleri var. Bu giderlerimizi, kulübün TFF, Spor Toto ve sponsorluk gibi yerlerden gelen gelirleriyle kapatıyoruz. Eksiklerimizi de yönetim kurulu üyelerimiz gideriyor" diye konuştu.

DOĞAN ÇAĞATAY: "30 YILDIR BİR PROFESYONEL LİGDE TAKIM OYNATAMADIK"

Kulübün onursal Başkanı Doğan Çağatay ise Gölbaşı olarak 30 yıldır bir profesyonel ligde takım oynatamadıklarını vurgulayarak, "Amatör takımızın profesyonel olmasına 30 yıl bile yetmedi. Biz bu takımı Gölbaşı'na kazandırdık. Hedefimizde bu takımı Gölbaşı'nın öz malı yapmak. Gölbaşıspor'un 2. Lig'de olması nedeniyle maçlar televizyonlardan canlı yayınlanacak. Gölbaşı'nın da bir reklamı olacak. Oynayacağımız takımların taraftarları Gölbaşı'na gelecek ve ilçe ekonomisine de büyük bir katkıda bulunacak. Biz bu takımı getirirken Belediye başkanımızla da konuştuk. Başkanımız da bu işe keyifle bakıyor. Başkanımız, 'Bizden herhangi bir maddi talepte bulunmayacaksanız getirin' dedi ve biz de bu takımı Gölbaşı'na kazandırdık. Biz Gölbaşılı iş adamları olarak bu takıma destek çıkıyoruz ve finanse ediyoruz. Gölbaşı halkı da bu takıma sahip çıkmalıdır" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET ERGEZER: "PROFESYONEL LİG BENİM HAYALİMDİ"

Yönetim kurulu üyesi Hürriyet Ergezer de, hep Gölbaşı'nın profesyonel ligde olması hayali kurduğuna dikkat çekerek, "Ben sporu seven futbola aşık birisiyim. Hep hayalimde Gölbaşı'nın profesyonel ligde oynaması vardı. Şimdi bu hayal gerçekleşti ve bizim gibi insanlara da buna destek olmak düşer. Yönetim kurulunda olup olmamam önemli değil, ben yine de elimden gelen maddi ve manevi desteği veririm" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement