Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti

Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılı ekip üst üste 2. galibiyetini alırken, Erol Bulut'un öğrencileri ise henüz 3 puanla tanışamadı.

28.08.2021 21:52  Güncelleme: 00:10

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatya Stadyumu'nda Gaziantep FK'yla karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

YENİ MALATYASPOR'DAN ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET

Karşılaşmada Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren golleri 45. dakikada Adem Büyük ve 68. dakikada Benjamin Tetteh attı. Yeni Malatyaspor, üst üste 2. galibiyetini alarak 6 puana yükselirken Gaziantep FK ise ilk 3 maçta galibiyetle tanışamadı ve 1 puanda kaldı.

Süper Lig\'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Gaziantep FK\'yı 2-0 mağlup etti

Son Dakika Spor Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mahmut Erkan: Erol hoca Alanya’nın başındayken iyi bir takımı vardı sırf Gs ye karşı aldığı galibiyetler ve Fatih terime karşı yaptığı hareketle sosyal medyada taraftarın desteğini alıp büyük bir gaza gelerek FB nin başına geçti ama maalesef her hoca büyük takım hocası olamaz Sergen hoca nokta transfer yaparak çok iyi iş çıkardı Sinan gümüş iyi futbolcu olabilir ama büyük takım oyuncusu değil Erol hoca buna benzer hatalar yaptı Buda sonunu hazırladı 2 0 Yanıtla

Advertisement