Suşiç: Son Sözümüzü Söylemedik - Son Dakika
Spor

Suşiç: Son Sözümüzü Söylemedik

Suşiç: Son Sözümüzü Söylemedik

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Suşiç, gruptan çıkmak için hırslı olduklarını, bunun kolay olmadığını, ancak henüz son sözlerini söylemediklerini söyledi.

21.06.2014 11:18

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Safet Suşiç, ''Gruptan çıkmak için hırslıyız. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak takım olarak son sözümüzü söylemedik'' dedi.

Susiç, bu gece TSİ 01.00'da oynayacakları Nijerya maçı öncesinde, milli futbolcu Miralem Pjanic ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Brezilya'ya sadece ''boy göstermek'' için gelmediklerini belirten Suşiç, ''Gruptan çıkmak için hırslıyız. Böyle bir hedefi kimse koymadı. Bu hedefi biz kendimize koyduk'' şeklinde konuştu.

Susiç, hedefi gerçekleştirmenin kolay olmayacağının bilincinde olduklarını kaydederek, ''Ancak takım olarak son sözümüzü söylemedik. Bizden bir mucize beklenmiyor. Ülkemizdeki futbolseverler, bizim burada iyi bir etki bırakmamızla mutlu olacaklar. Büyük kulüplerde oynayan iyi oyuncularımız var ve ben son 16 takım arasına kalmamızı bekliyorum. Arjantin'den sonra gruptaki en iyi ekibiz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Suşiç: Son Sözümüzü Söylemedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement