Tekirdağ'da Liseliler Arasında Maç Öncesi Kavga - Son Dakika
Spor

Tekirdağ'da Liseliler Arasında Maç Öncesi Kavga

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Anadolu Lisesi ve Namık Kemal Lisesi öğrencileri arasında maç öncesi çıkan kavga, ortalığı savaş alanına çevirdi. Liselilerin birbirlerine su şişesi, torpil ve meşale parçaları attığı kavgada bazı öğrenciler hafif şekilde yaralandı. Polis ekipleri olay yerine gelerek durumu kontrol altına aldı.

20.10.2023 12:47  Güncelleme: 12:50

Liselilerin kavgası ortalığı savaş alanına çevirdi

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde liseliler maç öncesi birbirine girdi. Büyüyen kavga, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde basketbol maçı olan Tekirdağ Anadolu Lisesi ve Namık Kemal Lisesi öğrencileri maç öncesi İsmet Paşa İnönü Kapalı Spor Salonun önünde bir araya geldi. Burada bir süre karşılıklı atışan liseliler, torpil benzeri patlayıcı maddeleri patlatarak ortalığı tozu dumana kattı.

Ortalık savaş alanına döndü

Karşılıklı atışmada sinirler gerilince liseliler birbirine girdi. Yumrukların atıldığı, birbirilerinin üzerine su şişesi, torpil ve meşale parçalarının atıldığı kavga bir anda savaş alanına döndü. Kavga sonrası bazı öğrencilerin çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanırken, polis ekipleri de olay yerine geldi. Polisin geldiğini fark eden liseliler sakinleşerek spor salonuna girdi.

Öğrenciler, kavgada yara alan arkadaşları için ambulans çağırmak yerine kendi imkanlarıyla yaralarını sarmaya çalıştı.

Tekirdağ\'da Liseliler Arasında Maç Öncesi Kavga
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tekirdağ'da Liseliler Arasında Maç Öncesi Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement