Tff 2. Lig - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig
08.10.2007 00:48

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adanaspor, Sahasında Oynadığı Maçta Gaziantep Temsilcisi Gaskispor'u 3-2 Mağlup Ederek, İki Haftalık Galibiyet Hasretine Son Verdi.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Adanaspor, sahasında oynadığı maçta Gaziantep temsilcisi GASKİSpor'u 3-2 mağlup ederek, iki haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Karşılaşmayı Adana Valisi İlhan Atış da şeref tribününde Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile birlikte izledi. Taraftarlar, Vali Atış'a sevgi gösterilerinde bulundu. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, maç sonrası yaptığı açıklamada, GASKİSpor galibiyetiyle kötü gidişe 'dur' demenin sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bizim için çok zor bir maçı kazandık. Maça iyi de başlamıştık, ama pozisyon hatalarından geriye düştük. İki maçtır kaybediyorduk ve mutlaka

kazanmamız gerekiyordu. Kazandık, mutluyuz. İlerleyen haftalarda daha iyi futbol sergileyeceğiz" dedi.

Teknik Direktör Kılıç, sahaya farklı bir 11 sürmesiyle ilgili olarak da, "Bütün oyuncularımız hazır. Onun avantajını yaşıyoruz. Hangisine görev versek yerine getiriyor. Formda olan formayı kapar" diye konuştu.

(DF-İY-OK-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff 2. Lig - Son Dakika


Advertisement