Thunder'ın Fiyakasını Spurs Bozdu - Son Dakika
Spor

Thunder'ın Fiyakasını Spurs Bozdu

NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta Oklahoma City Thunder, San Antonio Spurs'e 91-130 mağlup oldu.

26.03.2015 08:33

NBA'e çok da iyi bir giriş yapmamasına rağmen her zaman en tehlikeli takımlardan birisi olan son şampiyon San Antonio Spurs, son maçlarda gösterdiği performans ile adeta rakiplerine mesaj veriyor.

Bu sabaha karşı oynanan maçta son zamanların bir diğer formda takımı Enes Kanterli Oklahoma City Thunder'ı konuk eden San Antonio Spurs, AT&T Center'da rakibine tam 39 sayı fark attı. Henüz ilk yarısında 71 sayı attığı rakibine karşı çok iyi bir hücum oyunu oynayan Spurs, play-off öncesinde özgüvenini geri kazanmış gibi duruyor.

Maç boyunca toplam 36 ribaund çekip 16 asist yapan Thunder'a karşılık takım halinde 50 ribaund ve 28 asist istatistiği yakalayan Spurs, takım oyunu ile çok rahat bir oyun çıkardı.

Farkın açılması ile yedek oyuncularını sahaya süren Spurs, yine de farkın azalmasına izin vermedi. Teksas ekibinde Fransız oyun kurucu Tony Parker 28 dakikada 21 sayı, 6 ribaund, 6 asist ve 3 top çalma ile mücadele etti.Yedekten gelip 25 dakika bulan Boris Diaw da 19 sayı kaydetti.

Oklahoma City Thunder'da temsilcimiz Enes Kanter, Russel Westbrook ile beraber 16 sayı atarak takımını en skoreri oldu. 22 dakika süre alan Enes, 10 da ribaund topladı ve yine double-double yaptı. Böylelikle Enes Kanter üst üste yedinci maçta double-double yapmış oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Thunder'ın Fiyakasını Spurs Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement