Tki Tavşanlı Linyitspor - Adanaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor - Adanaspor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor - Adanaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 6.haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi evinde ağırladığı Adanaspor ile 2-2 berabere kaldı.

21.09.2013 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 6. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi evinde ağırladığı Adanaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, takımının 3 haftadan beridir sahaya kazanma isteğiyle çıktığını ve iyi oyun çıkardığını söyledi.

PTT 1. Lig'de her takımı yenebilecek ve başa baş mücadele edebilecek yapıda bir takım olduklarını anlatan Tok, "Adanaspor karşılaşmasında 2-1 öne geçildikten sonra gereksiz bir panik yaptık. Bu durumu genç bir takım olmamıza ve ilk defa bu ligde oynamaya başlayan arkadaşlarımıza bağlıyorum. Bu bize biraz pahalıya mal oldu. Ama takımın oyunundan ve hırsından memnunum. Öyle devam ederlerse her zaman iyi neticeler alırız. Takımımız çok daha iyi işler yapacak güce sahip. İnşallah bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz" dedi.

Deplasmana puan veya puanlar alabilme düşüncesi ile geldiklerini kaydeden Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay ise 6 günde oynanan 3 maçın verdiği yorgunluğun böyle bir sonuç verdiğini belirterek, "Karşılaşma deplasmanda olduğu için kısa sürede buraya gelmek için yeterince hazırlanamadık. Karşılaşmanın ilk yarısında bundan önceki haftalara göre iyi bir ilk yarı geçirmedik. Bu da bizi haliyle sıkıntıya soktu. Ama ikinci yarıda arkadaşlarımızın kaybetmeme ve son dakikalarda da kazanma adına verdiği mücadele maçı netice itibariyle berabere bitirdi. Deplasmandan en azından puansız dönmüyoruz. Futbolcularımızın ikinci yarıda kaybetmeme adına verdiği mücadeleyi de takdir ediyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor - Adanaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement