Trabzonspor Asbaşkanı Yener: "İkinci Yarıya İyi Başlamak İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Asbaşkanı Yener: "İkinci Yarıya İyi Başlamak İstiyoruz"

Trabzonspor Asbaşkanı Yener: "İkinci Yarıya İyi Başlamak İstiyoruz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin 2'nci yarısında play off grubu içine girecek sonuçlar alacaklarını söyledi.

02.01.2012 13:28

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin 2'nci yarısında play off grubu içine girecek sonuçlar alacaklarını söyledi.

"ManisaSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

İkinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini belirten Hasan Yener, lige başlarken hedeflerini ortaya koyduklarını hatırlyatırken şöyle dedi:

"Önce play off grubuna kalmak, ardında şampiyon olmak istiyoruz. Ayrıca Avrupa kupalarında da gidebildiğimiz en üst noktaya kadar gitmeye çalışacağız. Ligdeki hedeflerimiz açısından Manisaspor maçı çok önemli. Manisaspor, ligin ilk yarısında iyi bir performans sergiledi. Bu nedenle iyi bir maç olacağını düşünüyoruz."

"YİĞİT TRANSFERİ İÇİN ŞARTLAR OLUŞMALI"

Ligin 2'nci yarısında özellikle kendi sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini de vurgulayan Hasan Yener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Manisaspor'un oturmuş bir kadrosu var. Takımın başında da eski antrenörlerimizden Kemal Özdeş görev yapıyor. Üç puan için sahaya çıkacağız ve kazanmak için gerekeni yapacağız. Manisasporlu Yiğit İncedemir, transfer gündemiizde. Yiğit'le ilgili bize gelen teklifler oldu. Böyle bir transfer için henüz netleşmiş herhangi bir durum yok. Şartların uygun olması lazım. Sonuçta Yiğit, Manisaspor'un oyuncusu ve bu transfer için öncelikle kulübünün izin vermesi gerekiyor."

"CAVCAV'IN AÇIKLAMASINA YORUML YAPMAK İSTEMİYORUM"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, "Trabzonspor ve Galatasaray, Kulüpler Birliği'nden çekilirse çekilsin. Kendi aralarında haftada bir maç yaparlar" açıklamasına da değinen Hasan Yener, "İlhan ağabey işte. Ona ne diyelim ki? Yorum yapmak istemiyorum" dedi.

EŞİTLİK VAR

Trabzonspor ile Manisaspor yarın akşam oynayacakları karşılaşmayla lig tarihinde 12'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 11 maçta Trabzonspor ve Manisaspor'un 3'er galibiyeti bulunuyor. 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 13 gole karşılık kalesinde de 13 gol gördü.

JEBRİN VE OLCAN FORMA GİYEMEYECEK

Antalya'da yaptığı 5 günlük kamptan sonra yarın sahasında Manisaspor ile oynayacağı maçı kazanarak 2'nci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı amaçlayan Trabzonspor'da Vittek ve Tayfun, sakatlıkları devam ettiği için forma giyemeyecek. Bu arada Bucasporlu Jebrin ve Gaziantepsporlu Olcan ise transfer sezonu resmen başlamadığından Trabzonspor'la sözleşme imzalayamadıklyarı için karşılaşmada oynayamayacak.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Asbaşkanı Yener: 'İkinci Yarıya İyi Başlamak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement