Tsyd'nin Yeni Tüzüğü Onaylandı - Son Dakika
Spor

Tsyd'nin Yeni Tüzüğü Onaylandı

Tsyd\'nin Yeni Tüzüğü Onaylandı

İSTANBUL / DHA Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Kurulu, Eskişehir, Kayseri ve Sivas temsilciliklerinin şube olması, İstanbul Şube'nin de "Genel Merkez ile aynı yerde şube olmaz" gerekçesi ile kapatılmasını kararlaştırdı.

24.10.2017 20:35

İSTANBUL/ DHA

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Kurulu, Eskişehir, Kayseri ve Sivas temsilciliklerinin şube olması, İstanbul Şube'nin de "Genel Merkez ile aynı yerde şube olmaz" gerekçesi ile kapatılmasını kararlaştırdı.

Levent Tesisleri Aydın Doğan Salonu'nda Divan Başkanlığı'nı Ahmet Çakır, yardımcılıklarını Şenol Şengül ve Bahri Havadır'ın yaptığı

TSYD Olağanüstü Genel Kurulu'nda, her madde Genel Başkan Oğuz Tongsir tarafından tek tek okundu, görüşüldü ve üyelerin onayına sunuldu.

Katılanların tamamı tarafından oybirliği ile kabul gören yeni tüzük, dernekler masası tarafından da onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek.

Kongrede ayrıca Divan Başkanlığı'na verilen önergelerle Eskişehir, Kayseri ve Sivas temsilciliklerinin şube olması, İstanbul Şube'nin "Genel Merkez ile aynı yerde şube olmaz" gerekçesi ile kapatılması da oybirliği ile kararlaştırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Tsyd'nin Yeni Tüzüğü Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement