Ünlü Futbolcu Alkolü Fazla Kaçırdı, Gündeme Oturdu - Son Dakika
Spor

Ünlü Futbolcu Alkolü Fazla Kaçırdı, Gündeme Oturdu

Ünlü Futbolcu Alkolü Fazla Kaçırdı, Gündeme Oturdu

İskoçya Premier League ekiplerinden Celtic'te forma giyen Scott Brown, kucak dansı yapılan bir bardan çıkarken, aşırı alkollü şekilde görüntülendi ve bir anda gündem oldu.

14.03.2015 15:04  Güncelleme: 15:22

İskoçya Premier League ekiplerinden Celtic forması giyen ve aynı zamanda takım kaptanı olan Scott Brown, Dundee United ile oynanacak olan final maçı öncesinde alkolü fazla kaçırınca gündem oldu.

ALKOLLÜ YAKALANDI

Sporx'te yer alan habere göre; 11 Mart Çarşamba gecesi arkadaşları ile eğlenmeye çıkan 29 yaşındaki deneyimli oyuncu, kucak dansı yapılan bir bardan çıkarken, aşırı alkollü şekilde görüntülendi ve bir anda gündeme oturdu.

GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Aşırı alkölün etkisi ile kendisini kaybeden İskoç oyuncu, kaldırıma oturdu ve yemek yemeye başladı. Deneyimli oyuncunun bu halini gören futbolseverler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.



"KENDİNE GEL, AYIL ARTIK"

Öte yandan söz konusu barın güvenlik görevlisi olduğu iddia edilen bir kişinin, Scott Brown'ın yanına geldiği ve "kendine yiyecek bir şeyler bul ve kendine gel, ayıl artık" dediği kaydedildi.



"EN AĞIR CEZAYI ALMALI"

İskoç basını, bu görüntülerden sonra Scott Brown'ı ağır bir dille eleştirirken, "Böyle sorumsuzluk görülmedi. Kulüp tarihinin en ağır cezasını almalı" şeklinde yorumlarda bulundu. Celtic, 15 Mart tarihinde Lig Kupası Finali'nde Dundee United ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünlü Futbolcu Alkolü Fazla Kaçırdı, Gündeme Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hasan: Fazla parada bazen adami adamliktan cikariyor kotu orneklerden sadece birtanesi ne yazikki unlu reziller iste allah islah etsin. . 13 0 Yanıtla
  • Zaza musa 1000 göl: Bu nasıl futbolcu ağzından sanki takma dişliklerini çıkarıyo . . . At bile alınırken dişlerine bakılır . . . Bunun neresine bakmışlarki . . . 10 1 Yanıtla
  • Zaza musa 1000 göl: Bu nasıl futbolcu ağzında diş kalmamış . . . At alırken bile dişlerine bakılır . . . 7 2 Yanıtla
  • salim: bu memleket hepimizin. . . 4 0 Yanıtla
  • metin1: Alkol den daha iyi şeyler var aslında. . . para da var bunda???????? 1 0 Yanıtla

Advertisement