Yunanistan Basketbol Takımı'nda Sular Durulmuyor - Son Dakika
Spor

Yunanistan Basketbol Takımı'nda Sular Durulmuyor

Yunanistan Basketbol Takımı\'nda Sular Durulmuyor

Giannis Antetokounmpo'nun yokluğuyla başlayan kriz ortamı abi Thanasis'in açıklamalarıyla iyice alevlendi.

07.09.2017 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan Basketbol Takımı'nda sular durulmuyor Giannis Antetokounmpo'nun yokluğuyla başlayan kriz ortamı abi Thanasis'in açıklamalarıyla iyice alevlendi.

EuroBasket 2017'de performansıyla hayal kırıklığı yaratan Yunanistan, takım içindeki tartışmalarla da gündeme gelmeyi sürdürüyor. A Grubu'nda oynadığı dört maçta sadece bir galibiyet alabilen takımda, Polonya ile oynanacak son maç öncesi ortalık kızıştı.

Geçtiğimiz gün Finlandiya karşısında alınan 89-77'lik mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan Thanasis Antetokounmpo, "Milli takımda olmak isteyenler milli takımda oynamalıdır.” sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

25 yaşındaki basketbolcunun bu açıklaması hakkında yorumda bulunan takım arkadaşı Ioannis Papapetrou ise "Parmağınızla birilerini işaret etmek yanlış. Bu aşamada böyle bir şey söyleyemezsiniz. Yarın büyük bir maçımız var ve biz buna hazır olmak zorundayız.” şeklinde konuştu. Takımın bir diğer önemli ismi Vangelis Mantzaris ise yeni bir polemik yaratmaktan kaçınarak, "Finlandiya maçını geri getiremeyiz. Yarın Polonya karşısında bir final maçımız var ve kazanmak zorundayız.” demekle yetindi.

Tartışmayı başlatan Thanasis Antetokounmpo, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözleriyle belli bir oyuncuyu hedef almadığını ve takımın moralini yükseltmek için böyle bir ifade kullandığını yaptığını belirtti.

EuroBasket öncesi ortaya koyduğu hırslı bir görüntüyle dikkat çeken Yunanistan'da, yıldız basketbolcu Giannis Antetokounmpo’nun turnuvaya katılamayacağının açıklanmasıyla birlikte her şey tersine döndü. Finlandiya maçından sonra Yunan taraftarlar, Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri'ne sözlü sataşmada bulunurken, Federasyon Başkanı Giorgos Vasilakopoulos ise geçtiğimiz gün grup maçlarının oynandığı Finlandiya'dan ayrılarak Yunanistan’a döndü.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Yunanistan Basketbol Takımı'nda Sular Durulmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement