Zafer Turan: "Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz" - Son Dakika
Spor

Zafer Turan: "Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz"

- Zafer Turan: "Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz" Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, ligin bitimine henüz 7 maç olduğunu belirterek, "Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz" dedi.

03.04.2023 23:16  Güncelleme: 23:23

- Zafer Turan: "Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz"

İSTANBUL - Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, ligin bitimine henüz 7 maç olduğunu belirterek, "Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Eyüpspor, sahasında karşılaştığı Erzurum FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, "Çok istemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Maça iyi başladığımızı düşünüyoruz. İlk dakikalarda pozisyon da bulduk. Maçın başında rakibin defans yapacağını düşündüğümüz için kenarları kullanmaya çalıştık. Fakat kanat varyasyonlarını iyi yapamadık. Orta kalitemiz çok iyi değildi. Rakibin ilk yarıda girdiği birkaç pozisyonundan birinde kalemizde golü gördük. Maçın ikinci devresinde çift forvetli bir oyun tercihimiz oldu fakat beraberliği yakalamamıza rağmen 3 puanı hanemize yazdıramadık. İkinci yarıdaki oyunumuz bizi ileri maçlar için umutlandırdı. Ümitsizliğe kapılmıyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz" diye konuştu.

Zafer Turan: "Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zafer Turan: 'Şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendimizi görüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Atacan Tuğtekin: doğrudur bu ,hayaller paris gerçekler Türkiye !! 0 0 Yanıtla

Advertisement