Amd, 7 Nm'lik Yeni İşlemci ve Grafik Kartlarını Ces 2019'da Tanıtacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Teknoloji

Amd, 7 Nm'lik Yeni İşlemci ve Grafik Kartlarını Ces 2019'da Tanıtacak

Amd, 7 Nm\'lik Yeni İşlemci ve Grafik Kartlarını Ces 2019\'da Tanıtacak
01.01.2019 23:06

AMD CEO'su Lisa Su ile yapılan bir söyleşide, CES 2019 fuarında yeni nesil işlemci ve grafik kartlarını tanıtacaklarını söyledi.

CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) 2019, 8-11 Ocak tarihleri arasında Nevada'da olacak. Bu fuarda pek çok yeni teknolojik gelişmenin sergileneceğini biliyoruz. AMD CEO'su Lisa Su, 9 Ocak 2019 tarihinde, TSİ 20: 00'da konuşma yapacak. Etkinlikte AMD'nin 7 nm teknolojili yeni işlemcileri ve grafik kartları tanıtılacak.

Tüketici Elektroniği Derneği ile yapılan son söyleşide, AMD CEO'su Lisa Su "Etkinlikte çok heyecan verici haberlerimiz olacak ve yeni nesil teknolojileri tartışacağız" dedi. Ayrıca "Derin ortaklıkları ve inovasyonun hızını nasıl artıracağımızı da tartışacağız" diyen Lisa Su, tam olarak neyi kastettiğini açıklamadı.

Amd, 7 Nm'lik Yeni İşlemci ve Grafik Kartlarını Ces 2019'da Tanıtacak

Amd, 7 Nm'lik Yeni İşlemci ve Grafik Kartlarını Ces 2019'da Tanıtacak

2019, AMD için teknik bir yıl olacağa benziyor. Ayrıca şirket, işlemci ve grafik kartlarındaki Zen2 ve Navi mimarilerini güncellemek için TSMC'nin 7 nm'lik üretim sürecine geçecek.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Amd, 7 Nm'lik Yeni İşlemci ve Grafik Kartlarını Ces 2019'da Tanıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement