Elveda Jailbreak! - Son Dakika
Teknoloji

Elveda Jailbreak!

Elveda Jailbreak!

Apple kapıyı daha fazla açık tutmadı.

30.10.2015 10:47
Hasan Uğur Nayır - -

Apple her yeni iOS sürümünden sonra eski sürüme geri dönüş için imzaları açar ve belli bir süre sonra kapatır. Eğer 9.1'den 9.0.2'ye downgrade yapmaya karar verdiyseniz bunun için geç kaldınız. Apple imzaları kapattı.


iOS 9.1 jailbreak'i yok ve Pangu jailbreak'i ise iOS 9, 9.0.1 ve 9.0.2 için geçerli. Eğer 9.1 güncellemesini yüklediyseniz, jailbreak'i bekleyeceksiniz. Apple şu anda iOS 9.2 sürümünün hazırlıklarını yapıyor. 9.2'nin betası geliştiricilerden sonra kayıtlı tüm kullanıcılar için yayınladı.


9.2'le birlikte Safari'ye bazı özellikler ekleniyor. Eğer 9.2 betasını yüklemek isterseniz Apple'ın Beta Programı'na kayıt yaptırmanız gerek. Daha önce iOS 9 betasına kayıt için rehber yayınlamıştık. 9.2 için de aynı adımları takip etmeniz yeterli. Sizleri yeniden uyarayımi sonuçta beta sürümleri kararsız ve hatalı olur. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. iOS 9.2 betayı yüklemeden önce yedeklerinizi almayın sakın ihmal etmeyin! Oldu yedeklerinizi almadınız ve 9.2 beta 1'i yüklediniz diyelim. Eğer beta sürümünde yedeklerinizi alır ve daha sonra 9.1'e geri döçnüş yaparsanız, yedeklerinizi 9.1'de kullanamayabilirsiniz. Genelde yeni sürümlerin yedekleri, eski sürümlerle çalışmıyor.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Elveda Jailbreak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement