G3 Destek Verdi, Lg Yeni Rekoruna Ulaştı! - Son Dakika
Teknoloji

G3 Destek Verdi, Lg Yeni Rekoruna Ulaştı!

G3 Destek Verdi, Lg Yeni Rekoruna Ulaştı!

LG Mobile'ın ikinci çeyrek raporları da paylaşıldı!

25.07.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LG Mobile'ın ikinci çeyrek raporları da paylaşıldı! LG, G3'ün de desteğiyle 2014'ün ikinci çeyreğinde beklentilerin üzerine çıktığını duyurdu!

Akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan Güney Koreli üretici LG Electronics, son açıklanan çeyrek raporunda yeni bir rekora daha imza attığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl LG G2 akıllı telefon modeliyle satış rakamlarına ulaşamayan popüler üretici, hedefini G3 ile tutturdu.

LG tarafından gelen verilere göre, geçtiğimiz yılın yine 2.çeyreğine kıyasla %20 oranında bir büyüme gösterdi. LG G3'ün tanıtımı ile ilk çeyrekte %17'lik bir büyümeden de bahseden LG, ikinci çeyrekte 14.5 milyon akıllı telefon sattığını duyurdu. Net karını 400, operasyon karını ise 589 Milyon Dolar olarak açıklayan Güney Koreli firma, bu yükselişte UltraHD(4K) akıllı televizyon modellerinin de etkili olduğunu belirtti.

Samsung'dan alışkın olduğumuz Mini modeli olarak "LG G3 Mini" yerine "Beat" adıyla piyasaya sürülen kardeş modelin üçüncü çeyrek üzerinde etkili olacağı savunuluyor. Bakalım Güney Kore'deki akıllı telefon pazarında nasıl bir değişiklik gözlemleyeceğiz.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji G3 Destek Verdi, Lg Yeni Rekoruna Ulaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement