Total War Warhammer Sinematik Fragman ile Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Total War Warhammer Sinematik Fragman ile Duyuruldu

Total War Warhammer Sinematik Fragman ile Duyuruldu

Total War Warhammer Sinematik Fragman ile Duyuruldu Yılların eskitemediği seri oyunun yenisi mükemmel bir sinematik fragman ile duyuruldu.

22.04.2015 19:16

Total War Warhammer Sinematik Fragman ile Duyuruldu

Yılların eskitemediği seri oyunun yenisi mükemmel bir sinematik fragman ile duyuruldu.

Sega ve Creative Assembly tarafından yapımı gerçekleştirilen Total War Warhammer binlerce oyuncunun gönlünde taht kurmuş serileri ana başlıklar halinde birleştiriyor ve çok farklı bir üçleme ortaya koyuyor. Oyun devasa canavarları, uçan yaratıkları, efsanevi kahramanları ve büyü fırtınalarının tamamını içeriyor olacak. Binlerce savaşçının meydanları dolduracağı bu oyunda kan gövdeyi götürecek. Üçlemenin ilk oyunu olacak olan bu oyunun dışında ekstra 2 tane daha bağımsız oyun daha yapılacak.

Yapımcı firmalar ayrıca oyuna ait sinopsis paylaşımı da yaptılar. Gerçek zamanlı sıra tabanlı büyük bir strateji oyunu karşımıza çıkacak. Devletçiliğin ve imparatorluğun ortasında, kendinizi affı olmaz hain bir dünyanın ortasında bulacaksınız. Sonsuz savaşların yapıldığı, kurnaz ittifakların kurulacağı Total War Warhammer strateji oyunlarının arasında efsanelerden biri olmayı planlıyor. Total War: Warhammer PC, Mac ve SteamOS için geliştiriliyor ve çıkış tarihi henüz belli değil.

Total War Warhammer Sinematik Fragman ile Duyuruldu

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Total War Warhammer Sinematik Fragman ile Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement