Yaratıktan Haber Var - Son Dakika
Teknoloji

Yaratıktan Haber Var

Yaratıktan Haber Var

Geliştirme aşamasında olan Alien: Isolation'ın yapımcı günlüğü yayınlandı.

16.03.2014 20:32
Hasan Uğur Nayır - -

Total War serisinden tanıdığımız Creative Assembly, Alien: Isolation projesine iyice odaklanmış durumda. Strateji tarzından çıkıp, hayatta kalma/gerilim türünde bir oyun geliştiriyorlar. Birkaç uzman Creative Assembly'nin bu işi yapabileceğinden şüpheli. Ancak yapımcılar ekibine gerekli takviyeyi de yaptı.


Gelelim konumuza. Alien: Isolation'ın yapımcı günlüğü yayınlandı. Yapımcılar oyunla ilgili konuşurken, diğer yandan Alien: Isolation'la ilgili sanatsal çalışmalar ve içerikler de videoda gösteriliyor.


Oyun ilk kez EGX Rezzed etkinliğinde oynanabilecek. EGX Rezzed, 28-30 Mart tarihleri arasında Birmingham'da gerçekleşecek. Yapım 2137 yılında ilk filmdeki olaylardan 15 sene sonra, Aliens'tan ise 42 sene önce geçiyor. Oyunun konusunu Ellen Ripley'nin kızı Amanda annesine ne olduğunu araştırması ve sonucunda korkunç gerçekle karşılaşması üstüne. Amanda'nın kontrolü bizde olacak. Alien: Isolation, önceki oyunların aksine gizliliğe dayalı oynanışa sahip. Gerilim ve korku dolu atmosfer sunuyor. Alien: Isolation eğer herhangi terslikle karşılaşmazsa 2014'ün son çeyreğinde PC, PS3, PS4, X360 ve X1 için piyasaya sürülecek.


İyi seyirler.



Videoyu izlemek için buraya tıklayın



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yaratıktan Haber Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement