Yeni Doctor Who Kim Olacak ? - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Doctor Who Kim Olacak ?

Yeni Doctor Who Kim Olacak ?

Bildiğiniz üzere Doctor Who'nun geçtiğimiz 9. sezonda ana karakterlere dair çözülmemiş, kafa kurcalayan pek çok kilit nokta vardı.

21.08.2015 15:31

yeni doctor who kim olacak?

Bildiğiniz üzere Doctor Who'nun geçtiğimiz 9. sezonda ana karakterlere dair çözülmemiş, kafa kurcalayan pek çok kilit nokta vardı. Bunlardan en önemlisi ise ana karakterlerin cinsel yönelimleri ile ilgiliydi. Doctor Who'da her geçen sezon olay örgüsü değiştikçe doktorumuz atıldığı maceralara göre şekilde şekle, kılıktan kılığa giriyor. Bu noktada geçtiğimiz sezonda bize dizinin bir sonraki sezonunda yeni doktor neden bir kadın olmasın sorusunu getirdi aklımıza. Esasında bu yönde dikkatimizin çekilmesinin ana sebebi dizinin yapımcısı Steven Moffat tarafından son zamanlarda verilen röportajlardır. Moffat bize bundan aylar önce yeni doktorumuzun kadın olmasına sıcak bakıyoruz gibi mesajlar vermişti.

Peki, 13. Doktorumuz Kim Olacak?

Moffat her ne kadar yeni doktor adayının kadın olması yönünde olumlu yaklaşımda bulunsa da adayın ismini henüz belirtmiş değil. Ancak twitter üzerinden yöneltilen sorular dahilinde bu adayın Hayley Atwell olması yönünde ağır basan durumlar var.

Atwell geçtiğimiz haftalarda twitter üzerinden kendisine yöneltilen "Doctor Who"da yer almak ister misiniz sorusuna yanıtını "Doctor Who olmak isterim" diye vermişti. Doctor Who hayranları olarak şimdilik en sıkı adayımız Atwell. Eminiz ki gelecek günler içerisinde doktor aday sayısı ve listemize net bir şekilde kavuşacağız. O güne dek gelişmeleri takip etmekte fayda var.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Yeni Doctor Who Kim Olacak ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement