Çin'in Xi'an şehri, Sidney'e uçuşları yeniden başlattı - Son Dakika
Turizm

Çin'in Xi'an şehri, Sidney'e uçuşları yeniden başlattı

Çin\'in Xi\'an şehri, Sidney\'e uçuşları yeniden başlattı

Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin merkezi olan Xi'an şehri, Çin Doğu Havayolları tarafından düzenlenen uçuşlarla Avustralya'nın Sidney kentine yeniden uçuşları başlattı. Uçuşlar, her Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek ve dönüş uçuşları Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacak. Xi'an şehrinden Sidney'e yapılan uçuşlar, 2017 yılında başlatılmıştı. Ayrıca, Çin Doğu Havayolları Xi'an'dan Singapur, Tokyo, Phuket, Moskova ve Sidney'e beş uluslararası rotayı yeniden başlattı ve Dubai'ye direkt uçuş seferlerini de planlamaktadır.

03.08.2023 11:03

Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısında bulunan Shaanxi eyaletinin merkezi Xi'an'daki büyüleyici Daima Aydınlık Datang Şehri'nin gece manzarası görülüyor, 28 Ocak 2023. (Fotoğraf: Liu Xiao/Xinhua)

Xİ'AN, 3 Ağustos (Xinhua) -- Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin merkezi olan ünlü turizm şehri Xi'an, Çarşamba günü Avustralya'nın Sidney kentine yolcu uçuşlarını yeniden başlattı.

Çin Doğu Havayolları tarafından düzenlenen ve Çin'in Hubei eyaletinin merkezi Wuhan'dan aktarmalı gerçekleşen sefer her Çarşamba, Cuma ve Pazar günü Airbus A330 tipi geniş gövdeli uçakla gerçekleştirilecek. Dönüş uçuşu ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacak.

Çin Doğu Havayolları, Xi'an kentinden Sidney'e hava yolu rotasını 2017 yılında başlatmıştı.

Çin Doğu Havayolları şu ana kadar Xi'an Xianyang Uluslararası Havalimanı'ndan Singapur, Tokyo, Phuket, Moskova ve Sidney'e beş uluslararası rotayı yeniden başlattı. Şirket 30 Ağustos'ta Xi'an'dan Dubai'ye direkt uçuş seferlerini de yeniden başlatmayı planlıyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Turizm Çin'in Xi'an şehri, Sidney'e uçuşları yeniden başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement