Çantasından Parası Çalınan Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Yaşam

Çantasından Parası Çalınan Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Çantasından Parası Çalınan Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Aksaray'da 78 yaşındaki Fatma Güven, kömürlükten odun çıkartırken, yanına yaklaşan bir kişi, yaşlı kadının merdivene bıraktığı çantanın içindeki parayı alıp kaçtı.

06.04.2015 13:21  Güncelleme: 14:36

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Taşpazar Mahallesi 801 Sokak'ta meydana geldi. Fatma Güven, daha önce oturduğu evin kömürlüğünden odun çıkarttığı sırada yanına bir kişi yaklaştı. Güven, iddiaya göre daha önce mahalle gördüğü bu kişiye, yardım etmesini istedi. O da odunları çıkartmak için 5 lira istedi.

PARA İSTEYİNCE VAZGEÇTİ

Yaşlı kadın da para vermeyeceğini söyleyip, yardım talebinden vazgeçti. Bu sırada şüpheli, yaşlı kadının merdivene bıraktığı çantanın içindeki parayı kaçtı. Parası çalınan yaşlı kadın çevredekilerden yardım istedi. Çevredekiler de polise haber verdi.

"SU FATURASINI YATIRACAKTIM" DEYİP AĞLADI

Çantasının içinde 300 lira olduğunu belirten Güven, o parayla su faturasını yatıracağını söyleyip ağladı. Polise olayı anlatan Güven, "Ben odunları atıyordum. Yanıma geldi, ben de odunları at, yardım et, dedim. O da bana "Atamam, 5 lira verirsen atarım" dedi. Ben de tamam yardım etme dedim. O sırada çantadakı parayı alıp kaçtı." diye konuştu.

Polis, verilen eşkal üzerinden şüphelinin kimliliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Çantasından Parası Çalınan Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement