Kuşadası Belediyesi, Evde Bakım Birimi'nden hizmet alan babaları ziyaret etti - Son Dakika
Yaşam

Kuşadası Belediyesi, Evde Bakım Birimi'nden hizmet alan babaları ziyaret etti

Kuşadası Belediyesi, Evde Bakım Birimi\'nden hizmet alan babaları ziyaret etti

Kuşadası Belediyesi, Babalar Günü öncesi Evde Bakım Birimi'nden hizmet alan babaları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, babaların istek ve taleplerini dinledi ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel adına hazırlanan hediyeleri takdim etti.

16.06.2023 16:58

Kuşadası Belediyesi, 'Babalar Günü' öncesi, Evde Bakım Birimi'nden hizmet alan babaları unutmadı. Evde bakım hizmeti sunulan babaları ziyaret eden Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, kendilerine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel adına çeşitli hediyeler vererek günlerini kutladı.

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Babalar Günü dolayısıyla Evde Bakım Birimi'nden hizmet alan babaları ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsnü Yalçın ve Evde Bakım Birimi çalışanlarının katıldığı ziyarette, kentin farklı mahallelerinde ikamet eden ve Kuşadası Belediyesi'nin sunduğu bakım hizmetinden faydalanan babalar duygu dolu anlar yaşadı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, babaların istek ve taleplerini de dinledi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel adına özel olarak hazırlanan hediyeleri kendilerine takdim eden Başkan Yardımcısı Batçıoğu, "Hayatın her anında varlıklarıyla güç veren; iyiliği, fedakarlığı ve koşulsuz sevgiyi öğreten babaların her daim yanındayız. Tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor ve hepsine sevdikleri ile birlikte sağlıklı, güzel günler diliyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Kuşadası Belediyesi, Evde Bakım Birimi'nden hizmet alan babaları ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement