Tekirdağ'da karpuz yeme kuyruğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ'da karpuz yeme kuyruğu

05.08.2023 21:08

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği'nde karpuz, peynir ve lokma ikramında uzun kuyruklar oluştu. Şenliğe yoğun katılım gösteren Tekirdağlı vatandaşlar, karpuzun tadını çıkardı.

Tekirdağ'da karpuz yeme kuyruğu

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliğinde karpuz, peynir ve lokma ikramında uzun kuyruklar oluştu.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği başladı. Tekirdağlı vatandaşlar şenliğe yoğun katılım gösterdi. Şenlikte karpuz ikramı yapılırken vatandaşlar, karpuz yemek için sıraya girerek uzun kuyruklar oluşturdu. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar ve Başkan Yardımcıları tarafından karpuz, peynir ve lokma ikramı yapılırken sıraya giren vatandaşlar, ikramların tadına baktı.

Sırada bekleyen vatandaşlar, "Karpuz şenliğini çok beğendik. Her yıl böyle devam etmesini istiyoruz. Karpuzumuz meşhurdur. En güzel karpuz yeme şekli lokma ve peynirle yenilen karpuzdur. Şimdi karpuzun tadına bakacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tekirdağ'da karpuz yeme kuyruğu - Son Dakika


Advertisement