15. Sultanbeyli Belediye Başkanlığı Koşusu - Son Dakika
Yerel

15. Sultanbeyli Belediye Başkanlığı Koşusu

Bu yıl 15'incisi düzenlenen Sultanbeyli Belediye Başkanlığı Koşusu, çeşitli okullardan 350 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

30.04.2013 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 15'incisi düzenlenen Sultanbeyli Belediye Başkanlığı Koşusu, çeşitli okullardan 350 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Sultanbeyli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 1998 yılından bu yana düzenlenen koşuda 6 kategoriden 350 sporcu birincilik için ter döktü.

Kuran Kursu Caddesi'nden başlayıp Sultanbeyli Belediyesi Spor Tesisleri'nde son bulan koşuda, küçük kızlarda Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Ezgi Kaya, küçük erkeklerde Mevlana İlköğretim Okulu öğrencisi İbrahim Güzel, birincilik ipini göğüsledi.

Yıldız kızlar ve erkeklerde Mevlana İlköğretim Okulu öğrencileri Sercan Çeçen ve Tuğba Yağışan birinci oldu. Genç kızlarda Hüsnü Özyeğin Lisesi öğrencisi Ceylan Gökdemir, genç erkeklerde Gediktaş İmam Hatip Lisesi öğrencisi İsmail Tilaver ilk sırayı aldı.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Haziran ayında düzenlenecek olan Sultanbeyli Karne Şenliği'nde alacak. Ayrıca birinciler, 12 Mayıs'ta yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Koşusu'nda Sultanbeyli'yi temsil edecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 15. Sultanbeyli Belediye Başkanlığı Koşusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement