19 Mayıs Pmyo'da Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Pmyo'da Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı

19 Mayıs Pmyo\'da Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı

19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) eğitim-öğretim yılı, düzenlenen törenle başladı.

24.09.2012 15:00

19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) eğitim-öğretim yılı, düzenlenen törenle başladı.

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora ile davetliler katıldı.

19 Mayıs PMYO Okul Müdür Vekili Şerif Ahmet Bayram, burada yaptığı konuşmada, birinci ve ikinci sınıflarda 514 bayan ve 521 erkek öğrenciyle toplam 1035 öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti.

İki yıl süreli verilen eğitimde öğrencilere meslek disiplinini, devlet otoritesinin ciddiyetini, üniversitelerin araştırmacı akademik ruhunu vermeyi amaçladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Yetiştirdiğimiz öğrenciler ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ve kahramanlıkla görevlerini sürdürmekte. Milletin, memleketin emniyet ve asayişini sağlamak için büyük bir özveri, cesaret, dirayet, bilgi ve donanıma sahip bu gençler bizler için büyük bir iftihar kaynağı. 2012-2013 eğitim-öğretim döneminin değerli eğitimci ve idareci personelimiz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim."

PMYO'da 2. sınıfa geçen başarılı öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve OMÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erdal Abdulhakimoğulları'nın verdiği ilk dersle yeni eğitim-öğretim yılı açılışı töreni sona erdi.

Muhabir: Anıl Kuru

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Pmyo'da Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement