2013 Yılı Teklif Çağrısı Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Yerel

2013 Yılı Teklif Çağrısı Sonuçları Açıklandı

2013 Yılı Teklif Çağrısı Sonuçları Açıklandı

4 Aralık 2012 tarihinde ilan edilen "Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" ve "Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı'nın idari, teknik ve mali değerlendirilmesi tamamlanarak Sungurlu"...

04.05.2013 19:01

4 Aralık 2012 tarihinde ilan edilen "Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" ve "Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı'nın idari, teknik ve mali değerlendirilmesi tamamlanarak Sungurlu Kaymakamlığı'nın hazırlığı 2 projesi yapılan değerlendirme sonucunda başarılı proje listeleri arasına girdi. Hazırlanan 2 proje sayesinde ilçeye 360 bin TL girecek.

İlçe Kaymakamlığı tarafından Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan 'Kamuda Engeller Kalkıyor' projesi ve Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan 'Bu Dünyada Bizde Yaşıyoruz' projeleri kabul edildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sungurlu Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Ahmet Haşim Özsaray, "OKA 2013 yılında açılan Teklif çağrıları kapsamında Sungurlu Kaymakamlığı olarak küçük ölçekli altyapı ve dezavantajlı gruplara yönelik sosyal içerme teklif çağrıları kapsamında 2 proje başvurusunda bulunduk. OKA tarafından 30 Nisan tarihinde açıklanan sonuçlara göre 2 projemizde kabul edildi." Dedi.

Engelli çocukları topluma kazandırmak için bu projeleri hazırladıklarını dile getiren Özsaray, "Kamuda Engeller Kalkıyor' projesi kapsamında İlçe Kaymakamlığı'nın dışına engelli rampası ve iç kısmına asansör, bazı okullara is yine engelli asansörü ile engelli rampası yapacaklarını" kaydetti.

'Bu Dünyada Bizde Yaşıyoruz' projesi kapsamında ilçede orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli çocuklara eğitim vereceklerini kaydeden Özsaray, Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim ve İş Merkezi'nin bahçesine engelli oyun parkı yapacaklarını söyledi.

Bu başarının bir ekip işi olduğunun altını çizen Özsaray, "Hazırlanan 2 proje sayesinde ilçeye 360 bin TL kazandırmış olduk" dedi.

Özsaray, projelere destek veren İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin'e ve projenin hazırlanmasında emeği geçen proje ekibinden Mehmet Akay, Gökçe Bitirgen ve Nazan Alıcıkuş'a teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2013 Yılı Teklif Çağrısı Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement