Adalet MYO 31 Öğrencisini Mezun Etti - Son Dakika
Yerel

Adalet MYO 31 Öğrencisini Mezun Etti

Adalet MYO 31 Öğrencisini Mezun Etti

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni kongre merkezinde yapıldı.

17.06.2015 16:19

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni kongre merkezinde yapıldı. Mezuniyet törenine Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adil Bucaktepe, öğretim yeleri, idari personel, öğrenciler ve aileler katıldı.

Modern Halk Dansları Topluluğunun yöresel dans gösterisi ile başlayan mezuniyet programında Müdür Yrd. Doç. Dr. Adil Bucaktepe yaptığı konuşmada, Adalet Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan öğrencilerin, iş hayatında oldukça büyük bir boşluğu doldurduğunu ve özel sektörde aranan elemanlar olduğunu söyleyerek, "Huzurlarınızda öğrencilerimizi candan tebrik ediyor ve başarılı bir meslek hayatı diliyorum" diyerek temennilerini bildirdi.

Okul Birincisi Zelal Akgül, "Acısıyla tatlısıyla, birçok değerli anımızla yeni serüvenlere, yeni hayatlara ayrılıyoruz bugün ve bu serüvenimizde bizleri öğrettikleriyle aydınlatan ve yanımızda bulunan bütün hocalarımıza arkadaşlarım adına teşekkür etmek istiyorum" diyerek, mezun olmanın sevincini salonda bulunanlarla paylaştı.

Adalet Meslek Yüksekokulu'ndan 2014–2015 öğretim yılında yaklaşık 31 öğrenci mezun oldu. Öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından, keplerin havaya fırlatmasıyla tören sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Adalet MYO 31 Öğrencisini Mezun Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement