Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Hakem Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Hakem Tepkisi

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü\'nden Hakem Tepkisi

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Asbaşkanı Şehmus Uçar, dün oynadıkları Anadolu 19 Mayısspor karşılaşmasında hakemin yanlış kararlarını sert dille eleştirdi.

03.11.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Asbaşkanı Şehmus Uçar, dün oynadıkları Anadolu 19 Mayısspor karşılaşmasında hakemin yanlış kararlarını sert dille eleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fuaye Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Asbaşkan Uçar, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün 'Bir şey değişecek, her şey değişecek' sloganını hatırlatarak, "Ben siyasi boyutlarına girmek istemiyorum ancak sporda da yavaş yavaş her şeyin değiştiği hissedilmeye başlandı. Tek amacımız Adana'ya ve Adana'da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmektir, çocuklarına sahip çıkmaktır, gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korumak ve kurtarmaktır" ifadelerini kullandı.

Dün Anadolu 19 Mayısspor ile bir oynadıkları futbol maçı öncesinde dostane ve kardeşçe bir görüntü bulunduğuna dikkat çeken Uçar, "Her iki kulüp ilerleyen dakikalarda hakemlerin otoritesizce, korkakça, art niyetle, taraflı tutumlarıyla maçı çığırından çıkarıp, basiretsiz bir yönetim göstermiştir. Saha içi ve saha dışında çıkan olayların tek sorumluları maçı yöneten hakemlerdir. Gördüğü pozisyonlara düdük çalma cesaretini gösteremeyenlerin, futbol adına bir kara leke olarak anılacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Hakemler en azından bir sefer onurlu bir davranışta bulunarak düdüklerini duvara asmalarını öneririz. Ayrıca bunlara prim tanıyanlarında koltuklarını yürekli insanlara devretmelerini öneririz" diye konuştu.

Şehmus Uçar, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Sizlere sormak isterim; neden üst klasmanlarda hakemlerimiz yok ve yetişemiyorlar. Çünkü basit bir amatör küme maçında gördüklerini çalamayanların, basiretli ve tarafsız bir yönetim gösteremeyenlerin başarılı olmaları söz konusu dahi olamaz. Bizler kulüp olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağımızdan, kulüp olarak ucuz kahramanlı peşinde koşanlardan gerekli mercilere başvurup bunun hesabını soracağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Hakem Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement