Adapazarı Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök Açıklaması

Adapazarı Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök Açıklaması

Adapazarı Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök, Sakarya'daki seyyar satıcıların için yapılan düzenlemeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

13.11.2013 16:54

Adapazarı Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök, Sakarya'daki seyyar satıcıların için yapılan düzenlemeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gök, daha önce de yasak olmasına rağmen seyyar satıcıların satışlarına belli ölçüde müsaade edildiğini ancak bundan sonra seyyar satıcıların kesinlikle satış yapamayacaklarını belirtti.

Serdar Gök konuşmasında, "Seyyar bundan sonra Adapazarı'nda kesinlikle olmayacak. Seyyara bundan sonra izin verilmeyeceği konusunda bir anlaşma yaptık. Zaten normalde bu yasak olan bir şeydi ama gece belli ölçülerde müsaade ediliyordu. Bu saatten sonra bu da kalktı. Zaten normal esnafımız sıkıntılı bir durumda seyyar satıcılar da bunu daha da kötü hale getiriyordu. Seyyar olmadığı müddetçe herkes vergisini ödeyecek. Bize kayıt olacak o zaman herkes dilediği işi yapabilir. Bundan sonra zaten her köşe başında ne olduğu belirsiz satışların durdurulması gerekiyordu. Bugün nasıl ki Tarım İl Müdürlüğü bizim esnafımızdan numune alıp denetliyorsa geceleyin bu seyyar satıcılık işi de olmamalı. Bundan sonra Adapazarı'nda hiçbir şekilde seyyar olmayacak. Oda olarak arkasındayız. Bize bağlı olan herkeste bu uygulamanın arkasında. Biz bütün esnaflarımıza hijyen kursu verip daha sonrada belgelerini verdik biz bunları yapıyorsak seyyar da zaten bitmeli" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement